"STUDY IN THE RIGHT DIRECTION"
 

Door  onze samenvattingen te gebruiken bespaar je een hoop tijd met het leren van de voorgeschreven stof. De benodigde stof wordt in de samenvattingen op een heldere wijze uitgewerkt.

Bij aankoop van een samenvatting sturen wij deze digitaal in PDF formaat naar het opgegeven e-mailadres. Je hebt de samenvatting de volgende dag al op de mail staan wanneer wij een bevestiging van jouw betaling hebben ontvangen. Indien gewenst is het mogelijk om een afgedrukte versie te ontvangen. Voor meer informatie en vragen kan er contact worden opgenomen via het contact formulier.

Let op: wij hebben van een aantal personen vernomen dat onze e-mails (met daarin de bestelde samenvattingen) terecht komen in de 'ongewenste e-mail'. Wij gaan dit probleem z.s.m. verhelpen, maar tot die tijd is het dus verstandig om de ongewenste e-mailbox in de gaten te houden bij bestellingen! Dit probleem geldt vooral bij Hotmail en Live mailadressen. Mocht je gebruik maken van een ander mailadres, geef die dan door bij je bestelling.

 


Samenvattingen

Hier vindt u de beschikbare samenvattingen

Rechtsgeleerdheid jaar 1

Hier staan de samenvattingen voor de vakken van het eerste jaar rechtsgeleerdheid.

Rechtsgeleerdheid jaar 2

Hier staan de samenvattingen voor de vakken van het tweede jaar rechtsgeleerdheid.

Rechtsgeleerdheid jaar 3

Hier staan de samenvattingen voor de vakken van het derde jaar rechtsgeleerdheid.

 

Algemenevoorwaarden.pdf