"STUDY IN THE RIGHT DIRECTION"
 

Welkom bij StudyRight!

 

 

Ben jij goed voorbereid voor je tentamens?

StudyRight biedt samenvattingen en tentamentrainingen van hoogwaardige kwaliteit aan. Zo helpen wij jou het studiejaar door!

StudyRight is speciaal opgericht om rechtenstudenten van de Universiteit van Tilburg te helpen met de voorbereiding van hun tentamens, Ons team bestaat uit masterstudenten die allen over de nodige kennis beschikken om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je tentamens. Het voordeel van ons team is dan ook dat wij precies weten wat er van jou verwacht wordt op het tentamen.


De samenvatting voor de midterm van het vak 'Belastingrecht' is reeds verkrijgbaar. Ook voor het tentamen van 6 juni 2018 voor het vak 'Bestuursrecht' is de samenvatting verkrijgbaar. 


Vanaf slechts €5,- heb je de samenvatting van het vak! Wij streven ernaar om de samenvatting(en) de volgende dag naar het ingevulde e-mailadres te verzenden wanneer wij een bevestiging van jouw betaling hebben ontvangen. Tevens is het mogelijk om de samenvatting op te laten sturen (daarvoor moet wel contact met ons worden opgenomen).


 

 

 

 

 

 

   Algemenevoorwaarden.pdf